Daniel Tudor va primi finanțare pentru ridicarea de noi locuințe ANL, în Scornicești

daniel tudor

Zi mare pentru edilul orașului Scornicești! În cursul zilei de marți, 17 Noiembrie, a fost aprobată lista de sinteză a amplasamentelor din cadrul programului axat pe construirea de locuințe ANL. La începutul anului 2021 este așteptată finanțarea acestui amplu proiect.
”În urmă cu aproximativ două luni, alături de Gabriel Stanciu – directorul general-adjunct al Agenției Naționale pentru Locuințe, vizitam locația pe care, spuneam atunci că ar urma să fie construit un bloc de locuințe – ANL, pentru tinerii din Scornicești.
Astăzi, cu satisfacție, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că a fost aprobată lista de sinteză a amplasamentelor din cadrul programului axat pe construirea acestui tip de locuințe, urmând ca odată cu începerea anului 2021 să se acorde și finanțarea necesară pentru demararea efectivă a lucrărilor.
Este încă un pas important pentru care, înainte de toate, țin să îi mulțumesc prietenului meu Gabriel Stanciu, cel care mi-a ascultat dorințele, m-a înțeles și a răspuns cu promptitudine solicitătilor făcute pentru dezvoltarea localității noastre.
Nu în ultimul rând, vă mulțumesc și dumneavoastră, celor ce ați crezut în mine și mi-ați dat șansa de a demonstra că și la Scornicești se poate!” a declarat edilul orașului Scornicești.

Lasă un răspuns