MORI DE RÂS: ce MOTIVE invocă în fața poliției cei care ies din casă după ora 23

Mă trage ceva către afară, de nu știu cum să vă explic” sau „Eu ies în fiecare seară să admir cerul, așa că am ieșit și acum”, sunt doar două motive prin care unii gălățeni au încercat să fenteze autoritățile ieșind din casă după ora 23.00.

Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri epidemiologice și adoptarea restricțiilor de circulație a persoanelor, jandarmii gălățeni au acționat zilnic, în sistem integrat cu poliția, pentru verificarea respectării acestora, conform Mediafax.

Jandarmii au avut în atenție verificarea interdicției de circulație a persoanelor, în intervalul orar 23:00 – 5:00, cât și portul măștii de protecție.

De la intrarea în vigoare a restricțiilor de circulație a persoanelor au fost aplicate 11 avertismente scrise și 1 amendă, în valoare de 250 lei.

„Merg la bancomat să fac plăți și să scot bani”, „Mi s-a făcut așa poftă de un trabuc, încât nu am putut să mai stau în casă. Merg la peco să îmi cumpăr unul”, „Merg la un prieten ca să vorbim ceva secret”, „Am ieșit afară să văd dacă vă faceți treaba”, „M-a rugat o amică să îi cumpăr ceva de la o consignație, din zona unde locuiesc”, „Eu ies în fiecare seară să admir cerul, așa că am ieșit și acum”, „Mă trage ceva către afară, de nu știu cum să vă explic” – au fost doar o parte dintre motivele invocate de către persoanele care circulau după ora 23:00, exceptându-le pe cele conforme cu declarația pe proprie răspundere și cele făcute în interes profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura