Aglomeraţie mare la primele audienţe ale primarului Rotea

Rotea Audiente Bals

Sediul primăriei din Balș a fost asaltat de zeci de bălșeni, dornici să intre în audienţă la primarul orașului, Cătălin Rotea.

O parte din ei erau înscrişi pe lista de așteptare, în urmă cu câteva zile, dar foarte mulţi au venit în ziua audiențelor, rugându-se să fie înscrişi şi ei pe liste, chiar şi după ce audienţele erau începute. Numărul mare de bălșeni dornici să discute cu primarul Cătălin Rotea i-a surprins şi pe cei însărcinaţi cu paza instituţiei, care, cu câteva minute înainte de începerea audienţelor, s-au trezit asaltaţi de persoane dornice să fie înscrise pe lista de aşteptare.

Primarul Balșului a precizat că, în perioada imediat următoare, la sediul primărie toți cei care doresc să vină în audență vor fi primiți și ascultați. Mai mult chiar, problemele lor nu vor rămâne fără rezolvare, în măsura în care se va putea, autoritățile din cadrul instituției vor încerca să le soluționeze. Documentele și cererile cu privire la problemele ridicate de bălșeni vor fi depuse la registratura a Primăriei Balș, unde vor primi număr de ordine, tot de aici putând fi ridicate, după ce au parcurs toate etapele necesare.

Lasă un răspuns