Siminica Mirea: ”Este obligatoriu să susţinem familia”

siminica

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, este mereu aproape de cetățeni și luptă pentru binele acestora. Femeia de fier a Oltului pune pe primul plan cresterea natalității, ca România să aibă un viitor prosper. Pentru asta senatorul s-a gândit la dublarea alocațiilor, dar și la creşterea stimulentului de reinserţie pentru cele care se întorc la muncă mai repede de 2 ani.

”Dacă ne dorim să susţinem munca, este obligatoriu să susţinem şi familia!

Aşadar, avem nevoie de creşterea natalităţii. Cei care se nasc azi, vor susţine pensiile de mâine.

Cei care lucrează azi trebuie să aibă posibilitatea de a-şi creşte copiii şi, de a le asigura un viitor mai bun aici, în România. Acele familii care muncesc trebuie sprijinite cu vouchere pentru creşă, astfel încât să nu fie nevoiţi să renunţe la job, pentru a-şi îngriji copilul.

Trebuie să oferim mamelor care lucrează o bonificaţie la pensie şi, de asemenea, să le creştem stimulentul de reinserţie pentru cele care se întorc la muncă mai repede de 2 ani, de la naşterea copilului.

Şi nu în ultimul rând, insistăm şi punem accentul pe DUBLAREA alocaţiilor pentru creşterea copilului. Aceşti copii sunt viitorul României!” a declarat parlamentarul.

Lasă un răspuns