Horoscopul iubirii luna decembrie. Află ce ți-au pregătit astrele înainte de noul an

Horoscopul iubirii luna decembrie. Află ce surprize au astrele pentru tine în plan emoțional. Dacă ești singur, află dacă îți vei găsi perechea la final de an sau mai ai de așteptat. În cazul în care ai deja obligații și ești într-o relație, vezi dacă lucrurile vor merge bine în continuare sau vei avea de suferi înainte de noul an.

Horoscopul iubirii luna decembrie. Berbec

Ați încercat să ajungeți la partenerul vostru în ultima vreme, dar fără noroc? Ți-ai trimis mesajul de dragoste de câteva ori, dar tot nu ai primit niciun răspuns? Luna decembrie este cea care te va ajuta să schimbi câteva ceva în relația ta și să dai un nou sens iubirii tale.

Taur

Foarte multe lucruri au rămas nespuse de la ultima întâlnire. În următoarele trei săptămâni ești foarte îndrăzneț, iar cuvintele tale vor face o impresie de durată. Partenerul tău sau cineva pe care vrei să-l cunoști mai bine se va gândi la tine mult după ce veți purta o discuție în următoarea perioadă.

Horoscopul iubirii luna decembrie. Gemeni

Este persoana cu care ești cu adevărat sufletul tău pereche? Dacă ești singur, simți că întâlnești genul potrivit de oameni? S-ar putea să fie timpul să explorăm căi alternative și să ne dezvoltăm mai mult în plan social și emoțional, să avem mai multe așteptări de la noi în toate domeniile în care activăm.

Rac

Ți-a fost greu să comunici cum te simți cu adevărat în ultima vreme și să spui tot ce te macină? Această perioadă a fost foarte dură pentru viața ta amoroasă, dar acum te-ai întors în acțiune și nu mai permiți nimănui să te rănească. Ești mai vocal decât niciodată și ai de gând să spui tot ce te apasă și te nemulțumește la cei din jur.

Leu

Din 1 decembrie, ai la dispoziție trei săptămâni pentru a gândi niște scenarii destul de îndrăznețe! Și nu vrei decât să visezi la aceste lucruri – vrei să le faci de fapt! Aceasta este o combinație activă, așa că nu vă fie teamă să vorbiți despre cele mai sălbatice fantezii și să vedeți pe care le puteți realiza.

Fecioară

În sfârșit, în această lună puteți ieși din carapace și puteți vorbi mai deschis despre sentimentele voastre. A avea o discuție aprofundată despre subiecte controversate este acum un mare început. Persoana care îți poate stimula mintea are șanse mari să-ți câștige și inima, chiar dacă nu ați discutat prea mult până acum.

Horoscopul iubirii luna decembrie. Balanță

Relația ta pare că nu mai evoluează deloc. Când este oprit, totul pare oprit, dar revenirea la „normal” ar putea dura ceva timp și nu se știe dacă se va și întâmpla asta. Dacă ați mai avut în trecut această problemă și ați găsit unele rezolvări, acestea ar trebui să funcționeze din nou.

Scorpion

Simțiți că între voi s-a instalat tăcerea și ceva vă apasă foarte tare. Ar trebui să vă dați silința și să rezolvați o problemă romantică care vă deranjează în ultima vreme. Faceți tot posibilul pentru a elimina toate distragerile inutile, în special un rival romantic care nu vrea nimic mai mult, decât să vă împiedice progresul.

Săgetător

Faceți o listă cu ceea ce lipsește vieții dvs. amoroase, precum și pașii specifici pe care îi puteți face pentru a obține ceea ce doriți. Recompensele vor merita efortul! Aveți o lună întreagă pentru a vă planifica modalități de a vă îmbunătăți viitorul romantic și sigur luna aceasta este cea norocoasă.

Capricorn

În decembrie vei fi cu siguranță atras de unele dintre lucrurile mai întunecate legate de dragoste. Obsesia și gelozia se amestecă cu alte gânduri negative, punându-te la marginea unei zone de pericol pasional. Este decizia ta pe ce să acționezi și ce să păstrezi ca pură fantezie, astfel încât să nu ai probleme.

Vărsător

Aveți tendința de a vă menține durerea din trecut mai mult decât majoritatea, iar asta nu vă aduce deloc avantaje, din contră, vă face mult rău. Ce câștigați lăsând acest lucru să vă distrugă, să vă streseze atât de tare? Doar suferință, lacrimi și nervi, nimic mai mult, deci ia decizii acum!

Horoscopul iubirii luna decembrie. Pești

Dacă viața ta amoroasă este în punctul în care ți-ai dori să fie, este minunat. Felicitări! Dar dacă aveți de făcut îmbunătățiri, pune-ți mintea la contribuție și începeți să veniți cu soluții care să ducă la zile mai bune. Nu poți sta în stres la nesfârșit, meriți să ai o relație așa cum îți dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura