Marius Iancu:”SCOPUL PSD ESTE SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN PENTRU TOȚI ROMÂNII”

iancu

Zilele acestea, deputatul PSD Olt, Marius Iancu a prezentat electoratului principalele obiective din domeniul economic prevăzute în Programul de guvernare al social-democraților.

Acesta a precizat că indiferent că este angajat la stat sau privat, un angajator sau antreprenor trebuie să avem un trai mai bun.

”Indiferent dacă lucrăm la stat sau la privat, oameni de afaceri, mici antreprenori sau producători agricoli, noi toți ne dorim siguranță și un trai mai bun. De aceea, PSD propune un Program de Guvernare care include o serie de măsuri și proiecte care au ca scop final “SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN” pentru toți românii. Reducerea impozitării și creșterea veniturilor cetățenilor este unul dintre obiectivele principale din programul PSD pentru domeniul economic. România este în topul țărilor, din Uniunea Europeană, unde cetățenii cu venituri mici plătesc cele mai mari impozite și pentru că vrem să îi protejăm pe acești angajați, vom reduce impozitarea muncii.1. Impozit zero la salariul minim,2. Scăderea impozitului pentru salariații cu copii,3. Scăderea impozitului la salariile mai mici de 6000 lei,4. Impozit zero la bonurile de masă care vor fi incluse în categoria venituri neimpozabile, 5. Dublarea imediată a alocațiilor copiilor,6. Majorarea indemnizației de creștere a copilului,7. Vouchere pentru creșă,8. Majorarea stimulentului de inserție care a crescut numai în timpul Guvernării PSD, 9. Primă pentru conturile de economii pentru copii ( 1000 euro pentru primul copil, 2000 euro pentru al doilea, 4000 euro începând cu al treilea copil),10. Credite cu dobândă subvenționată de stat pentru familiile cu copii pentru achiziția, construirea, renovarea unei case și reducerea datoriei cu fiecare copil născut. Prin implementarea acestor măsuri, salariile vor crește cu până la 85%, se vor reduce inechitățile sociale și riscul de sărăcie, iar angajatorul nu va avea costuri suplimentare. Eventualele pierderi de venit la bugetele locale vor fi compensate prin transferuri din bugetul de stat. PSD a demonstrat că știe să guverneze în interesul românilor, iar datorită politicilor de creștere a nivelului de trai implementate, în perioada 2017- octombrie 2019, numărul românilor aflați în sărăcie a scăzut cu 1.878.000, conform datelor Eurostat. Tot în timpul Guvernării PSD, salariile medicilor s-au triplat, salariile bugetarilor au crescut cu 50%, salariul minim pentru cei care lucrează în construcții a fost stabilit la 3000 lei, iar impozitul pe venit scăzut de la 16% la 10%.PSD are soluțiile, specialiștii care le pot pune în aplicare și capacitatea să REPORNIM ROMÂNIA și să oferim românilor SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN”, a declarat Iancu, candidat PSD la Camera Deputaților

Lasă un răspuns