TMK, ALRO și PIRELLI au donat 12 aparate medicale către SJU Slatina

adevarul

Într-o perioada critica in care numărul oltenilor infectați cu noul coronavirus a crescut alarmant, Spitalul Slatina primește o gura de oxigen din partea a trei mari firme de pe platforma industrială.

După ce ALRO Slatina anunțat că donează unității medicale 5 aparate generatoare de flux integrat de oxigen și tratament cu aerosoli, utilizate în prevenirea și combaterea virusului SARS-CoV2, astăzi ,, TMK ARTROM a donat alte 2 astfel de aparate medicale.

”În ciuda tuturor greutăților cu care ne-am confruntat și ne confruntăm ca urmare a efectelor negative generate de virusul COVID-19, TMK-ARTROM, continuă să susțină și în această perioadă, acțiuni sociale care să ajute întreaga comunitate locală și nu numai. In aceste zile, am decis să participăm, alături de alte companii de pe platforma industriala, la acțiunea de donare de aparate generatoare de flux integrat de oxigen și tratament cu aerosoli către Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, aparate atât de necesare pacienților care din nefericire trec prin situații mai dificile ca urmare a infectării cu acest virus și nu numai. Vom continua să fim alături de oameni și de personalul medical care, încă de la începutul acestui an, sunt într-o lupta permanenta cu acest virus. Sperăm ca aceste aparate vor ajuta cat mai mulți bolnavi aflați în situații mai dificile, dar, mai mult, ne dorim, ca fiecare dintre noi, prin eforturi comune, să reușim sa limităm răspândirea virusului și să rămânem sănătoși”, au anunțat reprezentanții TMK ARTRON .

Totodată, acestei campanii s-a alăturat și PIRELLI, care a donat 5 aparate medicale către SJU Slatina

Lasă un răspuns