PAPURĂ A REVENIT CU O REMIZĂ PE BANCA OLTENILOR

Dan Nistor (D), de la Universitatea Craiova, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei FC Botosani din etapa a III-a a play-off-ului Ligii 1, disputat pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti, 23 iunie 2020. REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

„AM PIERDUT DOUĂ PUNCTE!”

Corneliu Papură, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, a declarat la finalul partidei pe care elevii săi au terminat-o nedecis în deplasare cu FC Botoșani, scor 0-0, că rezultatul nu este echitabil.

Tehnicianul care a revenit cu o remirză pe banca oltenilor, înlocuindu-l pe Cristiano Bergodi, italianul despărțindu-se de Universitatea din cauza unor probleme personale, a declarat că după aspectul jocului elevii si ar fi meritat toate cele trei puncte puse în joc.

„Consider că puteam și meritam să marcăm. Nu știu dacă și câștigam jocul, dar puteam să înscriem 1-2 goluri. Am avut destul de multe situații de a marca. Așteptam și eu să văd jucătorii într-un joc, nu îi simțisem, nu știam ce potențial au. La fotbal este presiune, știm în ce ne angajăm, și mai ales la Craiova. Vrem să câștigăm toate meciurile.Dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, de ce nu am face-o și anul acesta? Putem să o facem și anul acesta, nu s-a schimbat absolut nimic. Eu am venit cu inima deschisă și încerc să fac totul să câștig orice meci”, a declarat Corneliu Papură după meci.

În ruma remizei de la Botoșani, Universitatea a revenit pe primul loc în Liga 1 cu 25 de puncte, oltenii având însă un meci mai mult disputat decât FCSB care va închide runda a XI-a în deplasare la Mediaș cu Gaz Metan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura