Emil Moț alături de candidații PSD în campanie în Steaua

mot

Campania electorală este în plină desfășurarea. Edilul Emil Moț s-a întors în mijlocul oamenilor pentru a-i susține pe colegii săi, candidați la Parlamentul României.

Acesta a vorbit cu slătinenii din cartierul Steaua iar alături i-a avut pe senatorul Siminica Mirea, deputatul Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu – candidați la alegerile parlamentare pe listele pentru Camera Deputaților și Senat.

” Împreună cu membri importanți ai PSD – senatorul Siminica Mirea, deputatul Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu – candidați la alegerile parlamentare pe listele pentru Camera Deputaților și Senat, am fost în mijlocul cetățenilor din cartierul Steaua din Slatina. Deschiși și receptivi la problemele ridicate de slătineni, colegii mei au oferit cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor, acestea fiind deja integrate în programul de guvernare cu care PSD vine în fața alegătorilor. De-a lungul întregului traseu, derulat pe străzile cartierului, până în zona pieței Steaua, discuțiile s-au purtat în grupuri restrânse, respectându-se măsurile de distanțare impuse de pandemie”, a spus edilul Slatinei.

Lasă un răspuns