Lucrările la DJ 546 sunt în toi. La Coteana se lucrează la foc automat

coteana

Lucrările de refacere a celui mai lung drum din Olt au demarat, iar drumarii lucrează la foc automat.

În zona localității Coteana proiectul prinde contur, iar potrivit președintelui CJ Olt cei 58 de kilometri de drum ce traversează 10 localități vor fi asfaltați.

“Principala promisiune din Programul de Guvernare Locală, care vizează infrastructura rutieră, devine astăzi o certitudine. Primul strat de asfalt, pe o lungime de 6 km, a fost turnat, astăzi, în Coteana, iar implementarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră, din județul Olt, prinde contur. 128 de milioane lei au fost accesați, prin fonduri europene, pentru modernizarea DJ 546, Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B), pe o lungime de 58,367 km, care va traversa localitățile: Dăneasa, Drăgănești Olt, Măunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui și Verguleasa .”, a declarat Marius Oprescu, pereședintele CJ Olt.

În Coteana a fost turnat primul strat de asfalt.

”O promisiune, un angajament pe care mi l-am luat în fața cotenenilor și pentru care, la acel moment din mijlocul dumneavoastră, domnul președinte al Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, ne-a promis tot sprijinul. Azi, Modernizarea DJ 546-Largire parte carosabila de la 6 m la 6,5 m si asfaltare cu 3 straturi de asfalt , șanțuri betonate atât intravilan dar si extravilan , modernizarea cailor de acces către proprietăți, stații de autobuz- este o CERTITUDINE”, a spus Ionuț Dima, primar Coteana

Lasă un răspuns