Emil Moț continuă seria întâlnirilor cu slătinenii

iancu

Edilul Slatinei, Emil Moț a continuat seria întâlnirilor cu slătinenii. Alături de el i-a avut și pe candidații PSD pentru Parlamentul României.

Slătinenii din cartierul Eugen Ionescu au putut să își spună încă odată problemele.

”Seria întâlnirilor cu cetățenii municipiului Slatina a continuat astăzi în cartierul Eugen Ionescu unde am fost primiți, eu și colegii mei candidați pe listele PSD Olt pentru alegerile parlamentare, cu deosebită plăcere de tinerele familii care locuiesc în zonă. Bucurându-se de o bogată activitate în cel mai înalt for legislativ, senatorul Siminica Mirea și deputatul Marius Iancu, în discuțiile purtate cu cei prezenți la întâlnire, au reconfirmat valoarea parlamentarilor PSD, oferind soluții concrete pentru rezolvarea problemelor actuale, temele prioritare fiind educația, sănătatea și stabilitatea socială. Un alt domeniu de interes pe care l-am abordat a fost dezvoltarea durabilă a Slatinei. În expunerea proiectelor dedicate orașului și cartierului vizitat azi, am fost susținut de Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu, candidații PSD Olt pentru Camera Deputaților care, alături de senatorul Siminica Mirea și deputatul Marius Iancu, toți prezenți astăzi la întâlnirea din cartierul Eugen Ionescu, vor fi o voce puternică în Parlamentul României în afirmarea intereselor municipiului nostru”, a declarat Emil Moț.

Slătinenii nu au ratat șansa de a își spune doleanțele, dar, totodată au putut și aflat proiectele municipalității pentru zona respectivă.

”O parcare subterană, un loc de joacă și un parc în locul fostei piscine, care nu mai funcționează de ani buni, sunt soluțiile administrației locale pentru cartierul Eugen Ionescu. Datoria noastră, a echipei de parlamentari PSD de Olt este să susținem și să votăm un Guvern care va aloca fonduri pentru astfel de proiecte de care slătinenii din toate cartierele Slatinei au nevoie. Fără Programe de Dezvoltare Locală, cu finanțare europeană sau din bugetul de stat, municipiile și orașele României nu se pot moderniza. PSD a susținut întotdeauna comunitățile locale pentru că dezvoltarea lor înseamnă și SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN!”, a declarat Marius Iancu, candidat pentru Camera Deputaților.

Lasă un răspuns