În Scornicești au început investițiile

scornicesri

Consilierii locali din Scornicești au probat două proiecte ce prin implementerea lor vor asigura siguranța elevilor în școli, dar și desfășurarea olelor în sistem online.

Administrația locală va achiziționa kituri de protecție și dezinfectanți pentru elevi și cadre didactice.

”Prin proiectul, intitulat „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ din oraşul Scorniceşti…”, se urmărește dotatea instituțiilor respective cu toate materiale necesare, cum ar fi: soluții dezinfectante, măşti, mănuși de protecţie etc…”, a declarat Daniel Tudor, primar Scornicești.

Totodată, vor fi achiziționate și tablete pentru toți elevii din Scornicești.

” Un alt proiect propus este cel referitor la „Dotarea unităţilor de învăţământ din oraşul Scorniceşti pentru asigurarea accesului elevilor la procesul de învăţare în mediul online”, prin care vom putea să achiziționam tabletele și echipamentele necesare desfășurării cursurilor elevilor din localitatea noastră”, a completat Tudor.

De asemene, a fost aprobat și proiectul ce vizează refacerea Casei de Cultură.

”Un ultim proiect este cel care vizează „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Casei de Cultură din Scorniceşti”, începând cu predarea amplasamentul către C.N.I pentru demararea licitaţiei şi desfășurarea întregului proces prevăzut în proiect. Desigur, pentru îndeplinirea acestor obiective am nevoie de susţinerea întregii echipe de consilieri locali, iar împreună cu dumneavoastră să facem din Scorniceşti un oraş frumos, curat și dezvoltat”, a conchis primarul.

Lasă un răspuns