Oprescu:” Avem un program de guvernare bun, spre deosebire de adversarii noștri”

psd

Mai este puțin până ce oltenii își vor alege noul parlament. Partidele politice au făcut mai multe studii sociologice pentru a vedea care este situația reală din teren. Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, spune că, targetul propus este trimiterea în Parlament a doi senatori și patru deputați.

„Este un target realist pe care ni l-am asumat. Bineînțeles toate aceste lucruri se pot întâmpla doar cu ajutorul cetățenilor din județul Olt care de-a lungul timpului au dovedit că au avut încredere în noi. Sperăm că și de această dată așa cum am spus-o încă de la început am avut o listă echilibrată cu care am venit în fața lor. Avem un program de guvernare bun cu care venim în fața lor spre deosebire de adversarii noștri politici care nu au prezentat nimic până în momentul de față”, a declarat Oprescu.

În cazul în care calculele social-democraților se vor concretiza și în opțiunea de vot a oamenilor pe 6 decembrie, PSD i-ar trimite la Senat pe Paul Stănescu și Siminica Mirea, iar la Camera Deputaților pe Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu și Adrian Chesnoiu.

Lasă un răspuns