Elisa Popovici- olteanca ce și-a întâlnit idolul la Gala ”Ajut eu!”

elisa

Olteanca Elisa Popovici și-a înscris povestea în platforma Ajut eu! și și-a exprimat dorința de a o întâlni pe Delia, pe care o consideră un artist complet.

Visul fetiței de 11 ani din Balș a fost acela de a o întâlni pe Delia. În cadrul Galei din acest weeek-end a avut loc și marele eveniment.

„Duc înainte tradiția și doina din popor de mai bine de 4 ani. Sunt solistă de muzica populară. Vin de pe meleaguri Brâncovenești, dar recent m-am mutat în București cu părinții mei pentru a studia la Liceul Dinu Lipatti. Am participat la concursuri naționale și internaționale unde, cu dăruire pentru tradiția românească, am luat premii și trofee. Mi-aș dori tare mult să o întâlnesc și să îmi petrec o zi cu ea pe platourile de filmare de la X Factor sau iUmor”, a fost mesajul Elisei pentru realizatorii Antena 1.

Dorința de a o întâlni pe Delia i s-a îndeplinit. Cele două au pășit împreună în platoul iUmor și au vorbit despre pasiunea de a cânta. Elisa studiază la aceeași școală pe care a absolvit-o Delia, iar lucrurile pe care micuța le are în comuna cu idola ei, o emoționează profund.

Elisa s-a născut în Italia, dar încă de la întoarcerea în țară s-a îndrăgostit de folclor. De atunci și până în prezent are în palmares zeci de trofee câștigate le concursuri de specialitate.

SURSA FOTO: Antena 1

Lasă un răspuns