Senatorul Siminica Mirea, cu gândul la fermieri

siminica

Femeia de fier a Oltului, Siminica Mirea se gândește la fermierii români, și alături de colegii săi de partid susțin creşterea subvenţiilor şi asocierea fermierilor pentru a deveni mai puternici în competiţia europeană.

“Fermierii au nevoie de sprijin, nu de piedici din partea guvernului!
Prin urmare, vom susţine creşterea subvenţiilor şi asocierea fermierilor pentru a deveni mai puternici în competiţia europeană. Agricultorii au nevoie de condiţii avantajoase de creditare pentru dezvoltarea afacerilor.

Produsele româneşti trebuie prioritizate! Aşadar, prin crearea unei platforme specifice, vom permite populaţiei să cumpere în primul rând produsele proaspete şi de calitate obţinute pe plan local, la preţuri rezonabile.

Astfel, prin sprijinirea produselor FABRICATE în România, precum şi a serviciilor oferite de firmele care activează pe teritoriul ţării noastre, fermierii vor dispune de venituri sigure, iar în acelaşi timp vor putea asigura sute de mii de locuri de muncă în agricultură.

Luând în considerare importanţa fermierilor români, credem cu tărie că, este necesară o reţea de depozite de colectare, prelucrare şi desfacere astfel încât produsele FABRICATE în România să ajungă în marile oraşe!” a declarat parlamentarul.

Lasă un răspuns