Un brad în fiecare cartier- 11 brazi de Crăciun

caracal

Pentru că se apropie Crăciunul, în Caracal, au fost aprins iluminatul festiv. Și pentru că anul acesta este interzisă organizarea evenimentelor în aer liber, edilul Ion Doldurea a decis ca în fie cartier să fie amenajat un mic orășel al copiilor.

Astfel bradul împodobit din centrul orașului a fost înlocui cu 11 brăduleți. Ideea a fost a viceprimarului Adrian Chesnoiu și vine într-o perioadă în care oamenii trebuie să păstreze distanțarea fizică.

”În ciuda vremurilor deloc prietenoase, nu uităm că ne apropiem cu toții de cea mai frumoasă perioadă a anului: Sărbătorile de Iarnă! Succesul nostru depinde de capacitatea noastră de a ne adapta vremurilor, fără a uita să fim umani, să ne bucurăm de ceea ce viața ne oferă. Deși nu ne este permis să organizăm evenimente publice pentru a marca sosirea lunii decembrie – luna cadourilor, luna lui Moș Nicolae, a lui Moș Crăciun și a sfintei sărbători a Nașterii Domnului – căutăm soluții să rămânem împreună.Cu colegii din Primăria Caracal, la inițiativa lui Adrian Chesnoiu și cu sprijinul consilierilor locali PSD aducem mai aproape de caracaleni simbolul Sărbătorilor de iarnă: Bradul luminat, cel care alimentează speranțele tuturor copiilor și bucuria adulților în așteptarea unui “Moș generos”. Amplasăm în unsprezece zone ale orașului brazi împodobiți și luminați, marcând astfel începutul ultimei luni a anului.​Aseară, împreună cu caracalenii am aprins luminile în brazii din Bold, Protoșeni și Cartierul Gară”, a declarat Doldurea.

Totodată, ca un cadou pentru copii, la școala nr 3 a fost inaugurat un teren de fotbal.

” Ca un cadou pentru copiii și iubitorii fotbalului am inaugurat și terenul de fotbal (de a cărei renovare ne-am ocupat recent) din incinta Școlii Nr. 3 din Cartierul Bold.”, a conchis edilul.

Lasă un răspuns