Liviu Voiculescu, mesaj pentru alegători

voiculescu

Cu puțin timp înainte de marea zi, a alegerilor parlamentarul, Liviu Voiculescu candidatul PNL pentru Senatul României a ținut să transmită următorul mesaj oltenilor:
“Pășesc pe ultimele sute de metri în cursa electorală pentru un loc în Parlamentul României. Mă gândesc acum că poate nu am reușit să “intru” în casele tuturor, nu am reușit să mă adresez tuturor, nu am reușit să transmit tot ceea ce îmi doresc să știți voi, cei care mă veți gira sau nu să vă reprezint. Și, cel mai important, poate nu am reușit să aud și să cunosc eu tot ceea ce voi vreți să știu și să duc cu mine acolo, în legislativul românesc. Să știu tot ceea ce vă lipsește, vă este necesar și ați tot spus, ani la rând, la urechi rămase surde.
Pășesc azi pe ultimele sute de metri în cursa electorală pentru un loc în Senatul României și îmi dau seama ce vă cer vouă, celor care duminică veți avea puterea deplină: vă cer încredere! Și știu că tocmai încrederea este ceea ce cu greu mai puteți oferi, pentru că v-a fost atât de ușor, atât de des și atât de mult călcată în picioare.
Pășesc azi pe ultimele sute de metri de campanie electorală, frustrat de neputința la care mă supune un virus puternic, și mă gândesc cât de absurd e să vă cer încredere și să nu promit nimic în schimb. Nu pot decât să vă asigur că am ascultat tot ceea ce am auzit, am înțeles tot ceea ce mi s-a spus și voi duce cu mine mesajul vostru acolo unde voi mă veți trimite prin puterea votului vostru.
Urechile mele nu vor rămâne surde, gura mea nu va rămâne mută, ambiția mea nu va cunoaște limite iar Oltul va fi întotdeauna pe buzele mele și în inima mea! Este singurul lucru pe care îl promit și pe care mi-l asum cu toată responsabilitatea! Duminică, voi decideți.” a declarat Liviu Voiculescu – candidat PNL pentru Senatul României

Lasă un răspuns