O nouă campanie a voluntarilor de la Crucea Roșie- 50 de cutii pentru familii nevoiașe din Olt

cutie

Pandemia COVID-19 nu doar o criză sanitară ci și o criză economică şi socială cu efecte mari. Criza Coronavirus a împins înapoi economia și a stopat proiectele.

În următoarea perioadă Crucea Roșie Română va acorda o atenție sporită familiilor nevoiașe și va căuta soluții pentru a veni în sprijinul cât mai multor familii afectate economic de pandemia COVID-19.

 Pentru a face o bucurie familiilor încercate, și pentru a le aduce ceva pe masă, mai ales că urmează luna sărbătorilor de iarnă, Crucea Roșie inițiazaă Campania  „Cutia cu Bucurie” .

 Voluntarii din Olt se vor alătura campaniei, iar 50 de familii vor beneficia de ajutorul lor.

“ 50 de familii în dificultate din județul Olt vor primi „Cutia cu Bucurie” de la Crucea Roșie Română. „Cutia cu Bucurie”, ce conține alimente de bază greu perisabile, va ajunge la 50 de familii în dificultate din județul Olt, înainte de Crăciun. Aceasta este o nouă campanie realizată de Crucea Roșie Română și Carrefour România, parteneri de bine de peste 10 ani. Fiecare ”Cutie cu Bucurie” conține alimente ce asigură necesarul de bază pentru o familie formată din trei membri, pentru două săptămâni. Lista de alimente include: făină, mălai, ulei, orez, bulion, griș, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic, lapte UHT, biscuiți, conserve de fructe”, a declarat Simona Capisizu, director Crucea Roșie Olt.

 La nivel național, voluntarii vor ajunge la peste 1300 de familii din 26 de județe ale țării: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Vrancea.

Toate cuțiile vor fi livrate direct la ușa beneficiarilor de voluntari.

Lasă un răspuns