Autoritățile din Corabia au pregătit cadouri pentru preșcolarii și elevii de scoală primară și gimnazială din localitate

0643B5C6-B989-4B10-B771-A72C47A70D43

1700 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 46.223 lei, au fost pregătite de primăria orașului Corabia pentru preșcolarii și elevii de scoală primară și gimnazială din localitate.
”Pentru că deja a devenit o tradiție de Moș Nicolae, Primăria Corabia și Consiliul Local s-au gândit și în acest an, chiar dacă este pandemie, la preșcolarii și elevii de scoală primară și gimnazială din oraș, pregătind 1700 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 46.223 lei, fară TVA. Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociația de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial Sfânta Elena, dar și asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, Căsuțelor de tip familial, Centrul Maternal “ Sf. Elena” precum și membrii Ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia. În acest an luminițele de sărbători se vor aprinde în data de 5 Decembrie, odată cu iluminatul public, fară a ne putea întâlni din cauza păstrării condițiilor de igiena și distanțare fizica.” a declarat primarul Corabiei, Iulică Oane.

Lasă un răspuns