Un pacient infectat cu Covid 19 s-a sinucis în secția ATI

Coronavirus in Belgium

Nurses talk to a patient at a temporary reception set up outside the CHR Namur medical center in Namur, Belgium, 27 March 2020. In order to contain the spread of coronavirus, Belgium implemented confinement guidelines for the public which are scheduled to be in place until 05 April 2020. Only supermarkets and essential trade will remain open. Countries around the world are taking increased measures to stem the further spread of the SARS-CoV-2 coronavirus which causes the Covid-19 disease. EPA-EFE/, Image: 510123641, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: STEPHANIE LECOCQ / EPA / Profimedia

Un bărbat infectat cu Covid 19 s-a spânzurat într-un salon al Spitalului Județean din Galați. Victima, în vârstă de 68 de ani, a fost găsită de medicul de gardă care a făcut manevre de resuscitare și a anunțat Poliția. Polițiștii au început o anchetă.

Incidentul s-a produs joi în spațiile destinate bolnavilor de Covid 19. Bărbatul de 68 de ani a fost găsit spânzurat în salon, iar cadrele medicale care au făcut manevre de resuscitare nu au mai putut să-l salveze. Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal de ucidere din culpă.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost la ora 6.10, a venit de la secția ATI. Medicul de gardă de la Secția reanimare a Spitalului Județean a anunțat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secției, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Polițiștii au mers la fața locului, s-au făcut primele verificări și s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a explicat, la solicitarea Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Cercetările polițiștilor și procurorilor vor continua.

Lasă un răspuns