Florin Barbu:”PNL NE FACE DISCOUNT LA ENERGIE ELECTRICĂ:DUPĂ MUNCA DE UN AN, REDUCERE DE UN BAN”

barbu

Liberalii au anunțat scăderea prețului la energia electrică, iar social democrații au calculat. această reducere se face cu doar un ban.

Florin Barbu, deputat ales al PSD Olt consideră a bătaie de joc la adresa populației această scădere a prețului energiei electrice.

”Din categoria marilor realizări liberale, pe lângă creșterea economică din mintea lui Cîțu, acum ministrul Energiei anunță că Hridroelectrica a scăzut prețul la energie electrică cu….un ban pe KWh. Mesajul a fost preluat de toți liberalii, parlamentari sau nu, și anunțat pe rețelele de socializare sau în mass media, ca o mare veste bună sau o realizare incredibilă a unui Guvern vizionar. Care este, de fapt, strategia? O manipulare ieftină a populației în contextul liberalizării prețurilor la gaze și energie electrică, de la 1 ianuarie 2021.De parcă, românii nu vor vedea realitatea atunci când vor plăti facturi mult mai mari, în plină iarnă, în plină criză medicală și economică. Și cum o așa guvernare are nevoie de continuare, dacă se poate, în aceeași formulă, liberalii pregătesc deja mesajul pentru discount-urile viitoare- MAI GUVERNĂM ÎNC-UN AN, MAI REDUCEM CU UN BAN!”, a declarat Florin Barbu, deputat ales al PSD Olt.

Lasă un răspuns