Daruri pentru copiii din Brâncoveni

brancoveni

Pentru 200 de copii din Brâncoveni a venit Moș Crăciun. Primarul Ion Cheroiu a găsit sponsori și a reuși și anul acesta să aducă daruri elevilor de la școala și grădinița din comună.

“ Ajutoarele lui Moş Crăciun, Primăria și Consiliul Local al comunei Brâncoveni, alături de o firmă au adus astăzi zâmbete și multă bucurie preşcolarior şi şcolarilor cuminţi de la şcoala şi grădiniţele din comună. Cadourile Moșului au ajuns în casele celor 204 de copii înscrişi la instituţiile de învăţământ din comuna noastră’’, a spus edilul din Brâncoveni.

 Copiii le-au așteptat pe ajutoarele moșului emoționați și pregătitiți să răspundă la toate întrebările.

“A fost un an atipic, plin de necunoscute si, mai ales, de provocări; un an al cărui sfârșit nu ne-a mai acordat șansa de a-l încânta pe Moș Crăciun cu tradiționala serbare așteptată cu entuziasm de către fiecare dintre noi. Educația s-a mutat în mediul virtual dar Moșul bun si darnic, cu ajutorul spiridușilor trimiși de Primăria Brâncoveni, i-a bucurat azi pe toti preșcolarii și elevii din comună printr-o vizită scurtă dar “dulce”! Mulțumim Primăriei Brâncoveni pentru că azi, la noi, a fost SĂRBĂTOARE!’’, a declarat Laura Sandu, director la școlii ”Voievod Constantin Brâncoveanu”.

Lasă un răspuns