Parlamentarii de Olt și-au ridicat mandatele

ACCB6718-A423-4DD2-BEF2-44E72286BEBA

Cu un vot masiv de încredere acordat de cetățenii județului Olt, PSD trimite în Parlamentul României doi senatori și cinci deputați.

Paul Stănescu, Siminica Mirea respectiv Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu și Emil Albotă vor reprezenta județul Olt și vor susține investiţiile necesare dezvoltării județului în Senat și Camera Deputaților.

„Este un scor mare pe care l-am obținut, e un vot masiv de încredere pe care oltenii, după locale, ni l-au și la parlamentare. Asta dovedește că am venit cu un program bun de guvernare, că am avut o listă de candidați, atât pe locurile eligibilie, cât și pe cele neeligibile. Le mulțumim încă o dată tuturor oltenilor pentru votul dat și le promit că echipa PSD Olt trimisă în Parlamentul României nu îi va dezamăgi.

În Parlament vom avea și oameni cu experiență, care au mai fost parlamentari, așa cum este doamna Siminica Mirea, domnul Iancu, domnul Stănescu, dar avem și oameni noi, care merg pentru prima dată în Parlamentul României. Sunt convins că tinerețea și elanul, împreună cu experiența celor care au mai fost parlamentari vor face casă bună. Ei vor reuși să preia mesajele primarilor și ale oltenilor, în general, din județ, le vor duce mai departe și ele vor fi transformate în legi bune pentru români și pentru locuitorii județului Olt.

Așteptările mele de la echipă: în primul rând vreau ca ei să fie în comunitate permanent. Așa cum se știe, lunea, marțea și miercurea sunt zile de parlament, de plen și de comisii, joia și vinerea sunt zile de teritoriu. Prima condiție impusă atunci când am făcut listele de candidați a fost ca toți viitorii parlamentari să se regăsească în județ, în comunități, în rândul oamenilor care i-au trimis în Parlament”, a declarat Marius Oprescu.

De partea cealaltă PNL Olt va fi trimite în Parlament pe senatorul Liviu Voiculescu și pe deputatul Gigel Știrbu.

Lasă un răspuns