Câștigătorul Chefi la cuțite, internat în stare gravă la spital

Ionuţ Belei, câştigătorul Chefi la cuţite din sezonul 8, a ajuns de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău. Tânărul a simţit că i se face rău pe aeroport, când dorea să meargă la Cluj. La fața locului a sosit o ambulanță, iar tânărul a fost transportat la spital.

„Dimineață când am vrut să mă reîntorc acasă, la Cluj, în aeroport am rămas fără aer. M-am speriat. Cei de la control au chemat medicii. Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn. Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav. Fiind dimineață am băut o cafea. Am vrut să intru înauntru, am făcut controlul, dar doamna de la aeroport mă întreba dacă sunt ok. nu am vrut să mă panichez. Și după un minut când am trecut de vamă, m-am sprijinit de perete și atunci a chemat doamna salvarea. M-am speriat că nu am respirat bine. Și din cauza emoțiilor și a lipsei de somn. Vreau să le mulțumesc medicilor care au avut grijă de mine”, a declarat Ionuț Belei la postul Antena Stars.

Belei este unul dintre concurenţii care au ajuns în marea finală a faimosului concurs culinar. Tânărul în vârstă de 26 de ani a reuşit să impresioneze chefii încă din audiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura