O clipă de neatenție putea să-i omoare

Ganeasa accident grav

Pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul European 574, în zona localității Găneasa, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La fața locului a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente.

Cele patru persoane au fost asistate la locul evenimentului, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina.

Pompierii SMURD au transportat la spital un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bobicești, cu traumatism toracic și sângerare nazală.

Echipajul SAJ a preluat și transportat la UPU Slatina tot un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din orașul Balș, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma evenimentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți.

„Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind identificate 3 autoturisme avariate, două persoane aflate în același autoturism necesitând îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Lasă un răspuns