Marcel Ciolacu dă semnalul parlamentarilor PSD: Facem OPOZIȚIE TOTALĂ!

ciolacu

Social-democrații au trecut în dispozitiv de război total cu actuala putere PNL-USR/PLUS-UDMR-Minorități. În cadrul unui discurs în fața noilor parlamentari ai partidului, președintele PSD Marcel Ciolacu le-a transmis acestora că ”guvernul pierzătorilor” va dura puțin și că potrivit analizelor ”se anunță un dezastru la fel ca în perioada 96-2000”.

Noilor parlamentari li s-a transmis că nu vor avea o viață ușoară în această legislatură și că începând de la audierile celor propuși pentru posturile ministeriale în comisiile parlamentare opoziția va fi totală:

”Sunt convins că acest guvern al pierzătorilor va ține foarte puțin. Lucrurile nu vor funcționa și se anunță un dezastru la fel ca în perioada 96-2000. Dar până atunci, vreau să fiți pregătiți pentru opoziție totală. Trebuie să luptăm la baionetă cu ei. Iar primul pas va fi la audierile miniștrilor din Comisii. Responsabilitatea le aparține acum în întregime pentru tot ceea ce fac. PSD nu va vota acest premier de paie – Cîțu, și un guvern născut din lupta pentru ciolan. Este cel mai trist cadou pe care îl oferă acești iresponsabili românilor de Crăciun.”, a spus Marcel Ciolacu în fața parlamentarilor partidului.

PSD are în acest moment 47 de senatori și 110 deputați, fiind prima forță parlamentară din n

Lasă un răspuns