Parlamentul în PERICOL să nu se poată constitui

parlement

O informație de ultimă oră pune în gardă tot Parlamentul nou. Surse bine informate susțin pentru STIRIPESURSE.RO că tot Grupul Minorităților Naționale intră în carantină după ce deputatul Gabriel Dragoș Zisopol, reprezentantul minorității elene în România a fost confirmat cu COVID-19.

UPDATE: Liderul Grupului minorităților naționale, Varujan Pambuccian, a confirmat pentru STIRIPESURSE.RO informația: ”Da, avem o problemă. Este adevărat!

Surpriza și mai mare este că înainte de a fi diagnosticat a fost o întâlnire a Grupului minorităților naționale cu președintele PNL, Ludovic Orban. Întâlnirea a avut loc la ora 13.00 la Camera Deputaților. După întâlnire șeful PNL a mers din nou la Vila Lac II unde a continuat negocierile cu reprezentanții USR/PLUS și UDMR.

Potrivit legii în termen de 5 zile deputatul Gabriel Dragoș Zisopol trebuie să facă un nou test, iar cei cu care a intrat direct în contact trebuie să se testeze de urgență.

În condițiile în care un întreg grup parlamentar nu se poate prezenta mâine la convocarea de la ora 12.00 a noului Parlament se pune întrebarea dacă se poate constitui noul Parlament. Unde mai punem că Ludovic Orban după acea întâlnire a avut alte câteva cu colegii de partid și cei din Coaliție.

Lasă un răspuns