Moș Crăciun a venit la zeci de copii din comuna Valea Mare

AAC19D9B-79D0-4641-A649-DDC173FC2885

Moș Crăciun a citit scrisorile a zeci de copii din comuna Valea Mare și cu ajutorul doamnelor educatoare Leulescu Elena și Aldea Mihaela de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 1, director Georgescu Arina Mariana, inițiatorii Proiectului “Milioane de capace, milioane de zâmbete” le-a adus micuților și familiilor acestora multe daruri.
Moșul a pus în sacul lui multe daruri de la oameni cu suflet bun, oameni care știu să dăruiască și să fie alături de cei care au nevoie, mai ales de sărbători.


“Ii mulțumim din suflet primului sponsor care dorește să rămână anonim, un om deosebit care a spus că ne sprijină în acest proiect de educație ecologica și voluntariat cu mare drag!
Moș Crăciun le mulțumește celor care l-au însoțit și au adus daruri oferite de Magazinele Marjacu, Floraria Green Garden, Episcopia Slatinei și Romanaților, Morelli, Bologan Giorgina Ana, Daniela Duican, Silvia Nistor, Iulia Predescu, Visan Elena, Anca Maria Istrate-Ofițeru și tuturor celor care desfășoară activități în cadrul Proiectului “Milioane de capace, milioane de zâmbete”!
Nu exista cuvinte sa va descriem cât de emoționați și fericiți au fost copiii.
Împreună am reușit să oferim “milioane” de zâmbete!
Vă dorim Sărbători fericite și binecuvântate!” au declarat reprezentanții proiectului “Milioane de capace, milioane de zâmbete”.

Lasă un răspuns