Video: Și-a pierdut viața într-un cumplit accident

IMG-20201223-WA0006

Echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul European 574, între Slatina și Valea Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane. În urma evenimentului două persoane au rămas încarcerate, iar o persoană a fost găsită în stop cardio-respirator.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru pacientul aflat în stop cardio-respirator, concomitent cu extragerea victimelor încarcerate.

Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, pacienții fiind preluați de echipajele medicale. Cele două persoane încarcerate au fost transportate la UPU Slatina, conștiente, politraumatizate prin accident rutier.

Pacientul aflat în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de medicul Serviciului Județean de Ambulanță.

Celelalte persoane implicate în accident, printre care și doi minori, au fost asistate la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Lasă un răspuns