Biciclist UCIS de un individ care conducea fără permis o mașină și cu o alcoolemie record

politie alcooltest

Un şofer fără permis şi care avea o alcoolemie de 2,44 g/l alcool pur în sânge a fost arestat preventiv, după ce a accidentat mortal un biciclist, evenimentul având loc pe un drum comunal din judeţul Constanţa. Bărbatul este judecat într-un alt dosar pentru că a condus autoturismul cu o alcoolemie de 3,60 g/l alcool pur în sânge.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, pe data de 23 decembrie, în jurul orei 17.40, un bărbat conducea autoturismul marca Ford Transit pe DC 90, dinspre DN 22C către localitatea Nisipari din judeţul Constanţa. La un moment dat, el a accidentat un bărbat care se deplasa pe bicicletă, pe acelaşi sens de mers, iar în urma accidentului, acesta a murit.

Anchetatorii au stabilit că şoferul avea permisul de conducere suspendat şi o alcoolemie de 2,44 g/l alcool pur în sânge, scrie news.ro.

De asemenea, el a fost trimis în judecată anterior pentru o altă infracţiune de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 3,60 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere (permis suspendat) şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

El a fost prezentat joi Judecătoriei Medgidia, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continue reading