Chesnoiu: COALIȚIA ”CIOLAN” MIMEAZĂ RESPACTUL FAȚĂ DE LEGE

catu

Guvernul Cîțu a fost investit după ce miniștrii cabinetului său au trecut de audierile din Comisiile de specialitate. Așa cu au anunțat, social-democrații sunt pregătiți să facă opoziție.

Deputatul PSD Olt, Adrian Chesnoiu a subliniat faptul că noul guvern este unul de forma, care nu asigură stabilitatea țării.

”În vremuri în care ar trebui să vedem că tot efortul autorităților și al politicienilor vizează promovarea competenței, a seriozității și a respectului față de cetățeanul care ne-a dat votul, pentru a servi interesele lui și alenației, vedem cum actuala coaliție ridică mediocritatea și persiflarea la rang de valori. Cu ocazia audierilor în Parlament a miniștrilor desemnați de coaliția PNL – USR PLUS – UDMR(aș numi-o Coaliția “ciolan”, pentru că doar pentru asta se ceartă de la alegeri încoace) am văzut cum mimează respectul față de lege și față de reguli. Audieri pe repede înainte, gândite doar ca activități ce trebuie bifate, atitudini sfidătoare, aroganțe specifice celor care uită repede pentru ce sunt acolo…. un Guvern care a dorit sa fie învestit doar pentru că există, nu și pentru ce există. Și pentru că a trecut vremea în care conta doar cu cine bați palma, iar PSD, prin oamenii pe care i-a promovat, a dovedit că a înțeles mesajul cetățenilor de schimbare și asumare, nu ne-am asumat să girăm prin votul nostru acest Guvern. PSD nu poate acorda încredere unui Executiv care promovează bâlbâiala decizională și slugărnicia față de partid. Românii merită mai mult decât bășcălia și sfidarea legii din partea acestor ciolănari! Suntem încă în post! Trebuie să iertăm, dar să nu uităm totuși pentru că va veni și judecata de apoi”, a declarat demnitarul oltean.

Lasă un răspuns