O asistentă medicală de la Ambulanță are nevoie de ajutor

asus

Apel umanitar! Mihaela Oiță-Ilina – 39 ani, asistent medical in cadrul Serviciului de Ambulanță Olt are nevoie URGENTĂ de ajutor!

„În urmă cu două luni a fost diagnosticată cu o boală cruntă: Leucemie Acută Mieloblastică. A început imediat tratamentul în cadrul Spitalului Clinic Fundeni, secția Hematologie, dar prima cură de chimioterapie nu a avut rezultatul sperat: remisia.

Indicaṭia medicului curant este de transplant medular şi a inṭiat cea de-a doua cură de chimioterapie, cu mult mai agresivă decat prima, in urma căreia speră să obṭină remisia. Deși acest diagnostic a căzut ca un trăznet asupra lor, Mihaela, alături de soțul ei, de băiatul ei şi de intreaga familie, luptă să învingă această boală.

Fire devotată, responsabilă, mereu lângă cei care aveau nevoie de ajutor, Mihaela are nevoie acum de sprijinul nostru al tuturor! Şi voi puteti să o ajutaṭi să iasă invingătoare din această luptă.

În aceste momente grele Mihaela are nevoie URGENTĂ  de masă trombocitară și de sânge grupa 01 pozitiv. Sângele înseamnă VIAŢĂ pentru ea şi o şansă să meargă mai departe în această luptă grea!

Puteṭi dona la orice Centru de Transfuzii din ṭară pentru Mihaela Oiță-Ilina, internată la Spitalul Clinic Fundeni, secția Hematologie. Stă în puterea noastră să o ajutăm să invingă această boală!

Un transplant medular necesită resurse financiare care depăşesc enorm de mult posibilităṭile familiei.

Dacă aveṭi posibilitatea puteṭi să o sprijinṭi finaciar cu o donaṭie în contul în LEI deschis la Banca Translvania pe numele Oiță-Ilina Mihaela RO49BTRL02901201A96188XX.

IMPREUNĂ PENTRU MIHAELA!”, este mesajul colegilor postat pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns