Romgaz a renunțat la serviciile constructorilor centralei termoelectrice Iernut, după ce contractul a expirat la 26 decembrie

Romgaz

Romgaz a renunțat la serviciile constructorilor centralei termoelectrice Iernut, după ce contractul a expirat la 26 decembrie iar societatea națională de gaze a ales să nu mai prelungeascî termenul de finalizare a lucrărilor, anunță un comunicat al Romgaz, potrivit Mediafax.

„Referitor la Contractul de achiziţie publică nr.13384/2016, având ca obiect executarea proiectului la cheie ˮDezvoltarea Centralei Termice (CTE) Iernut prin construcţia unei centrale termoelectrice noi, cu ciclu combinat cu turbine cu gazeˮ, Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA informează acționarii și investitorii asupra următoarelor: Întrucât termenul de finalizare a lucrărilor care fac obiectul contractului menţionat mai sus nu a fost respectat, acesta expirând la data de 26 decembrie 2020, ROMGAZ a decis să nu dea curs cererii înaintate de către Asocierea formată din DURO FELGUERA S.A. şi S.C. ROMELECTRO S.A. prin care se solicita prelungirea acestui termen. S.N.G.N. Romgaz S.A. va găsi soluţiile necesare finalizării şi punerii în funcţiune a Centralei Termice Iernut şi va informa în continuare piaţa cu privire la această investiţie”, arată documentul.

Lasă un răspuns