Explozie puternică într-o casă: o femeie a murit, iar un bărbat este grav rănit

O femeie a fost găsită decedată, duminică, după o explozie urmată de incendiu într-o casă din Câmpia Turzii. Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul și un perete prăbușite.

Trei autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii. La fața locului au fost trimise și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii și un echipaj SAJ, informează Mediafax.

Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul și un perete prăbușite. Stingerea focarelor a fost realizată în circa o oră de la primirea apelului de urgență, iar ulterior s-au desfășurat operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Într-o încăpere a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de 80 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care avea arsuri la nivelul feței și care a fost transportat la spital.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele și casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie și incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura