Ionela, românca ucisă de soț în Spania, de Revelion, a murit în fața copiilor. Criminalul şi-a luat şi el viaţa

uci

Ionela, românca înjunghiată mortal de soț în Spania, a murit în fața copiilor ei de 8 și 10 ani. Presa din Spania descrie scenele de groază petrecute în casa familiei de români din Torrejón, de Ajunul Anului Nou. Polițiștii și vecinii i-au găsit pe cei mici traumatizați.

Tragedia s-a produs în localitatea Torrejon de Ardoz, oraş situat în apropiere de Madrid şi care este locuit, în proporţie de circa 75%, de cetăţeni străini.

Ionela și Costinel erau separați de câteva săptămâni, după ce femeia l-a denunțat pe soțului ei pentru numeroasele episoade de maltratare la care era supusă. Ba chiar obținuse și un ordin de protecție împotriva lui, pentru că se temea de că soțul ei, un operator de macarale în vârstă de 37 de ani, ar putea reacționa violent în prezența ei. După o ceartă îngrozitoare, pe 22 decembrie judecătorul a emis ordinul de restricție care ar fi trebuit să o protejeze pe româncă.

Miercurea trecută, o rudă a lui Costinel i-a adus pe copii la casa Ionelei. A doua zi, în ajunul Anului Nou, soțul a încălcat ordinul de restricție și s-a dus la casa soției sale de pe Calle de Lisboa din Torrejón de Ardoz (Madrid), scrie El Mundo.

O vecină a auzit țipete venind din casa Ionelei și s-a speriat, așa că a sunat la sonerie să vadă ce s-a întâmplat. Băiețelul de opt ani a deschis ușa și în acel moment femeia l-a văzut pe bărbatul român, Costinel Alin C., agresându-și soția. Clincea s-a repezit însă spre ușă și a închis-o, împiedicând-o astfel să intervină.

Românul și-a ucis soţia, apoi şi-a luat şi el viaţa

După câteva secunde, strigătele de ajutor ale Ionelei s-au oprit iar vecina a sunat imediat la numărul de urgenț

Deși forțele de ordine s-au prezentat rapid la fața locului, nu au reușit să intre imediat în casa Ionelei, așa că au cerut ajutorul pompierilor. Când au reușit, într-un final, să pătrundă în locuință, polițiștii i-au găsit pe amândoi soți fără viață, iar pe cei doi copii în stare de șoc.

Costinel avea două cuțite înfipte în piept, iar femeia mai multe plăgi înjunghiate în piept și brațe, semn că s-a opus cât a putut atacului.

Autopsia în cazul Ionelei a stabilit că românca a fost supusă unor cruzimi greu de imaginat. De asemenea, ea avea și numeroase semne pe corp, semn că înainte de a o înjunghia, bărbatul a atacat-o cu pumnii.

Scenele cumplite s-au petrecut în prezența celor doi copii ai cuplului, în vârstă de 8 și 10 ani.

sursa Observator

Lasă un răspuns