Un popă beat a ucis un băiat de 15 ani

poza

Un adolescent de 15 ani a fost ucis cu mașina de un șofer beat, preot într-un sat vecin. Accidentul îngrozitor s-a petrecut sâmbătă seara în comuna Bobicești.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident în comuna Bobicești.

Polițiștii din Balș s-au deplasat la fața locului și au stabilit că impactul s-a produs între o mașină, condusă de un bărbat de 57 de ani, din comuna Bîrza, și un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobicești, care a murit.

„La data de 2 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Bobiceşti, din judeţul Olt, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii din cadrul Poliţie Oraşului Balş s-au deplasat la locul accidentului şi din primele cercetări au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Bîrza şi un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobiceşti, judeţul Olt. Din păcate, minorul a decedat“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, a transmis IPJ Olt, care a precizat că șoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Polițiștii continuă în acest caz cercetările în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns