Deputat PSD se retrage din Parlament. Care este motivul

psd

Deputatul social-democrat Constantin Pătrăuceanu (44 de ani) se retrage din Parlament, a anunţat, luni, organizaţia judeţeană Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD). El obținuse primul său mandat de deputat la alegerile parlamentare din decembrie 2020. Demisia deputatului PSD vine la două săptămâni după ce a depus jurământul de credință în Parlament.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Botoşani, deputatul a luat decizia de a se retrage din funcţia de parlamentar „din motive personale”. El va activa mai departe în calitate de consilier judeţean PSD.

În locul lui Constantin Pătrăuceanu urmează să fie validată în funcţia de deputat şi apoi să depună jurământul de învestire Alexandra Huţu (33 de ani), actual consilier judeţean din partea PSD.

Viitoarea deputată Alexandra Huţu a obţinut diploma de licenţă şi de master în ştiinţe administrative în urma absolvirii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, precum şi diploma de licenţă în drept, fiind absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea “Mihail Kogălniceanu” din Iaşi.

Alexandra Huţu ocupă funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene a PSD Botoşani.

Lasă un răspuns