Mămica din Slatina care avea nevoie de sânge a pierdut lupta pentru viață

mamica

UPDATE

Cristina, slătineanca a cărei stare de sănătate s-a agravat după nașterea fiului ei a pierdut lupta pentru viață. Cu toate că oamenii s-au mobilizat și au donat sânge, medicii nu au mai putut face nimic pentru mama lui Iancu Ștefan.

Familia cere oamenilor care vor să doneze sânge să o facă în continuare cu gândul la Cristina și pentru a salva alte vieți.

”Cu inima frântă scriu aceste rânduri dar din păcate Cristina nu mai este cu noi ! Doresc sa mulțumesc tuturor oamenilor minunați care au donat și celor care au ajutat ca mesajul sa meargă mai departe! Sunteți cu toții extraordinari și dacă este un lucru bun care a ieșit de aici este ca in România sunt f mulți oameni cu suflet bun și săritori! Va rog sa continuați sa donați sânge puteți salva o alta viața care nu a avut o voce, o platforma sau un sistem de sprijin ca cel al Cristinei! Drum lin, Cristina și Dumnezeu sa te odihnească!”, au postat membrii familiei pe rețelele de socializare.

Știrea inițială:

Cea care trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața unei femei, s-a transformat pentru o slătineancă în o luptă contra cronometru pentru viața ei.

Cristina a născut în a treia zi de Crăciun un băiețel perfect sănătos, dar starea sa de sănătate s-a agravat după naștere. Acum are nevoie de sânge pentru a ajunge acasă lângă băiețelul ei.

”Eu sunt Iancu Ștefan și mama mea Cernătescu Cristina și am venit pe lume în ziua Sfântului Ștefan, pe 27.12.2020. Din păcate mămica mea se simte rău, este la Terapie Intensiva la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova și are nevoie de sânge pentru a lupta și a trăi să mă crească. Oricine poate dona sânge pentru ea, o poate face la orice centru de transfuzii, cu specificația ca donați pentru Cernătescu Cristina, internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Specificați, vă rog, la donare că are nevoie de trombocite. Nu contează grupa de sânge. Și cât mai mult share pentru ca acest mesaj să ajungă la oameni buni la suflet. Mulțumim! ” se arată în postarea făcută de familie.

Povestea a ajuns în mai multe colțuri ale țării iar mulți au anunțat deja că vor dona sânge pentru tânăra mămică.

Lasă un răspuns