Olt: Bătrână violată de un tânăr de 21 de ani

viol

O bătrână din comuna Dăneasa a fost violată în noaptea de marți spre miercuri. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la cele întâmplate, în urma cercetărilor fiind găsit făptașul, un tânăr de 21 de ani, din comuna Seaca, care a fost reținut.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca, care în data de 6 ianuarie, în jurul orei 04:00, ar fi pătruns în locuința bătrânei de 79 de ani, și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el”, a declarat Alxandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul nu s-a mulțumit doar cu asta, ci i-a furat femeii 400 de lei, după care a fugit . Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.

În prezent, agresorul se află încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

Lasă un răspuns