RUPTURĂ în show-bizz – O celebră cântăreață s-a despărțit de fostul soţ al unei vedete TV

mondern

Mezzosoprana Andreea Ilie şi Norris Măgeanu, fostul soţ al Corinei Dănilă, trăiau o poveste de dragoste de câteva luni. Nu au apucat să îşi oficializeze relaţia, că s-au despărţit. Separarea a fost cu “scântei”, deoarece, acum, cei doi nu îşi mai vorbesc deloc, anunță romaniatv.net.

Mezzosoprana Andreea Ilie şi Norris Măgeanu s-au despărţit. Potrivit unor zvonuri, motivul despărţirii ar fi din cauza unei alte femei, o instructoare de yoga. Andreea Ilie s-a arătat extrem de dezamăgită de comportamentului bărbatului.

„Ne cunoaștem, bineînțeles că nu iese foc fără fum, dar asta e în trecut acum. Nu știu dacă mai are sens să dezvoltăm calitățile lui care i-au făcut loc în viața mea și nici să vorbim despre relația care a fost, având în vedere că, în prezent alergăm în același parc și nici nu ne mai dăm bună-ziua.

Nu sunt omul reproșurilor, dar cred, totuși, ca bărbat, mi-aș saluta fostele iubite oriunde m-aș afla. Mi se pare decent și de bun gust pentru orice bărbat.

Vorba Mihaelei Rădulescu în cartea «Cum iubesc bărbații»: Bărbatul pierde atunci când nu câștiga nimic. Femeia câștigă atunci când nu pierde nimic”, a spus soprana pentru For Rich Only.

Andreea Ilie s-a născut în 21 noiembrie 1984 la Timișoara și a ascultat în copilărie multă muzică creștină, având primul ei concert ca solistă la vârsta de 25 de ani, pe scena Filarmonicii Banatul.

Tânăra a devenit cunoscută după ce a colaborat la o piesă cu formația Holograf. S-a spus la vremea aceea că între solistul Dan Bittman și tânăra soprană ar fi fost mai mult decât o colaborare profesională. Andreea Ilie cochetează și cu moda, activând în mai multe prezentări de modă, ca model.

Lasă un răspuns