RUPTURĂ în show-bizz – O celebră cântăreață s-a despărțit de fostul soţ al unei vedete TV

Mezzosoprana Andreea Ilie şi Norris Măgeanu, fostul soţ al Corinei Dănilă, trăiau o poveste de dragoste de câteva luni. Nu au apucat să îşi oficializeze relaţia, că s-au despărţit. Separarea a fost cu „scântei”, deoarece, acum, cei doi nu îşi mai vorbesc deloc, anunță romaniatv.net.

Mezzosoprana Andreea Ilie şi Norris Măgeanu s-au despărţit. Potrivit unor zvonuri, motivul despărţirii ar fi din cauza unei alte femei, o instructoare de yoga. Andreea Ilie s-a arătat extrem de dezamăgită de comportamentului bărbatului.

„Ne cunoaștem, bineînțeles că nu iese foc fără fum, dar asta e în trecut acum. Nu știu dacă mai are sens să dezvoltăm calitățile lui care i-au făcut loc în viața mea și nici să vorbim despre relația care a fost, având în vedere că, în prezent alergăm în același parc și nici nu ne mai dăm bună-ziua.

Nu sunt omul reproșurilor, dar cred, totuși, ca bărbat, mi-aș saluta fostele iubite oriunde m-aș afla. Mi se pare decent și de bun gust pentru orice bărbat.

Vorba Mihaelei Rădulescu în cartea «Cum iubesc bărbații»: Bărbatul pierde atunci când nu câștiga nimic. Femeia câștigă atunci când nu pierde nimic”, a spus soprana pentru For Rich Only.

Andreea Ilie s-a născut în 21 noiembrie 1984 la Timișoara și a ascultat în copilărie multă muzică creștină, având primul ei concert ca solistă la vârsta de 25 de ani, pe scena Filarmonicii Banatul.

Tânăra a devenit cunoscută după ce a colaborat la o piesă cu formația Holograf. S-a spus la vremea aceea că între solistul Dan Bittman și tânăra soprană ar fi fost mai mult decât o colaborare profesională. Andreea Ilie cochetează și cu moda, activând în mai multe prezentări de modă, ca model.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continue reading