Trei adolescenți AU VIOLAT un băiat de 11 ani

Trei adolescenți din Dâmbovița au fost reținuți, sâmbătă, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității, care, în urma unor cercetări coordonate de procurorul DICOT, au stabilit că cei 3 au constrâns la act sexual un băiat de 11 ani, au filmat, apoi au distribuit imaginile unor cunoscuți.

Adolescenții reținuți au vârste cuprinse între 14 și 17 ani și sunt bănuiți de viol și pornografie infantilă.

Din cercetări a reieșit faptul că în 2 ianuarie, între orele 21.30 – 22.30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce mergea spre locuință, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei să se deplaseze la domiciliul lui.

„Împreună cu alți doi tineri, ar fi determinat-o să întrețină raporturi sexuale orale. Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil și distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicații de comunicare”, transmite Poliția Română.

Sâmbătă, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliul unuia dintre bănuiți, pentru documentarea activității infracționale.

Cei trei adolescenți au fost reținuți de procurorul de caz.

Pe parcursul zilei, ei vor fi prezentați Tribunalului Dâmbovița, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Dâmbovița și al reprezentanților Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura