Elevii care nu au intrat la cursurile online riscă să rămână cu mediile neîncheiate

La aproape un an de când a anunțat că le va cumpăra tablete tuturor elevilor care au nevoie, Ministerul Educației nu știe care este situația. Conform lui Sorin Cîmpeanu, după ce au fost distribuite 250.000 de dispozitive, numărul copiilor care nu pot participa la orele online a crescut.

În Olt, la finalul anului trecut au fost distribuite 3360 de tablete, deși inițial ISJ Olt a solicitat 7 237 de tablete pentru elevii și dascălii care nu dețin echipamente electronice necesare susținerii orelor online.

Potrivit datelor ISJ Olt, în acest moment, peste 1000 de elevi olteni sunt în situația de a nu le fi închisă media pe semestru I din cauză că nu au participat la cursurile online.

”La nivelul județului, din ce aproape 55.000 de elevi, 1000 de află situația de a nu le putea fi încheia situația școlară. Mai exact, vorbim despre 728 de elevi mediul urban și 367 di mediul rural. Aceștia se află în această situați fie că nu au avut acces la internet , fie că nu au intrat le orele online din diferite motive. În acest moment se caută soluții pentru rezolvarea situației”, a anunțat reprezentanții ISJ Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura