Autoutilitară furată din Marea Britanie, găsită în curtea unei oltence din Bucinișu

Căutată de polițiștii din Marea Britanie, găsită în curtea unei femei din Olt. Acesta este pe scurt traseul unei autoutilitare despre care sunt informații că ar fi fost furată din străinătate, a fost găsită miercuri în gospodăria unei femei din comuna Bucinișu. În urma cercetărilor, autovehiculul ar fi fost adus în România chiar de fiul femeii, în vârstă de 34 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, din comuna Bucinișu deține la domiciliu o autoutilitară, posibil sustrasă din afara țării.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat faptul că pentru autoutilitara respectivă există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Marea Britanie. Autovehiculul ar fi fost adus în țară de către fiul femeii, în vârstă de 34 de ani. Autoutilitara a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire .

În cadrul activității, poliţiştii olteni au beneficiat de date şi informaţii oferite de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura