Siminica Mirea: PSD va prezenta un buget alternativ

mirea

în perioada aceasta toată lume așteptă bugetul pe 2021, dar se pare că acest va fi unul de austeritate, deoarece guvernul anunță numai tăieri și înghețări de salarii și pensii.

Pentru a demonstra că în situația actuală se pot lua măsuri reale, social -democrații vor construi un buget alternativ.

Potrivit senatorului Siminica Mirea creşterea nivelului de trai şi veniturile populaţiei se poate face doar prin măsuri de stimulare a economiei, cu scheme de ajutor de stat, programe naţionale pentru firme şi investiţii în domeniile critice şi de maximă prioritate.

”Eficacitatea şi competenţa unui guvern se cântăreşte prin administrarea corectă a banilor, având drept scop creşterea nivelului de trai şi veniturile populaţiei. Risipirea acestora va duce la un dezechilibru greu de suportat şi va afecta în întregime populaţia. În ceea ce priveşte situaţia actuală, dorim să demonstram că măsuri şi soluţii reale există. Vom prezenta în scurt timp un buget alternativ, care vizează măsuri de stimulare a economiei, cu scheme de ajutor de stat, programe naţionale pentru firme şi investiţii în domeniile critice şi de maximă prioritate, toate acestea conducând la o dezvoltare economică, asigurând creşterea veniturilor populaţiei”, a declarata Siminica Mirea.

Lasă un răspuns