Caracalenca Elena Ionescu, șantajată

9E4DB236-856D-4833-B15F-E2DBD6FE590F

Caracalenca Elena Ionescu este şantajată, după ce i-a fost spart contul de Instagram.

Vedeta a mers la Poliţie şi a făcut plângere, deoarece nu se simte în siguranţă şi este extrem de îngrijorată, atât pentru ea, cât şi pentru familia ei.

 „Nu am rezolvat nimic, după ce am făcut toate solicitările posibile la minunatul Instagram, care refuză cu vehemență orice solicitare, să o ia în calcul măcar să îți dea un simplu răspuns măcar în 3 zile de scris cred că toate formele și trimis toate pozele, toate buletinele.

Nu suntem deloc în siguranță. Avem impresia că lăsăm niște date personale pe rețelele de socializare și ai bifă și te chinui ca într-o singură zi, după 5 ani în care construiești contul, cu contracte, cu angajamente, cineva spune OK, poți să îl spargi în 2 secunde și să nu îl mai recuperezi niciodată.

Sunt tare curioasă ce se va întâmpla la Poliție. Este singura soluție care mi-a mai rămas. Omul acesta a început să mă șantajeze, scriindu-mi de pe un număr de Rusia, dar de 3-4 zile nu mai dorm.”, a spus Elena Ionescu, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars.

Lasă un răspuns