Centrul de vaccinare anti-COVID din Scornicești este gata

cabinet

Astăzi începe vaccinare peroanelor peste 65 de ani și a celor din categoriilor de risc din Olt.

Autoritățile locale au avut la dispoziție week-endu-ul acesta pentru a face ultimele retușuri în amenajarea centrelor de vaccinare. În Olt sunt 8 astfel de centre și două mobile.

Edilul din Scornicești anunță că centrul de vaccinare anti-COVID este gata.

” Începem vaccinarea. După îndelungi așteptări, după mai multe încercări și teste efectuate, antivirusul pentru coronavirus a fost găsit, începând un amplu proces de vaccinare peste tot în lume. În acest sens, doresc să aduc în atenția dumneavoastră faptul că și la Scornicești, într-un timp relativ scurt, am reușit să finalizăm lucrările de amenajare a Centrului de Vaccinare Anti COVID-19, astfel încât de luni, 18 ianuarie 2021, să putem începe vaccinarea. Locația respectivă, dotată cu mai multe cabinete și numeroase echipamente necesare, îndeplinește toate normele igienico-sanitare și se găsește în Policlinica veche, parte a Spitalului de Pneumoftiologie din Scornicești. Pentru acest lucru, pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă, țin să mulțumesc atât conducerii Spitalului Județean de Urgență Slatina, cât și conducerii Centrului de Pneumoftiziologie Scornicești. De reținut că, pentru început, vor avea prioritate la vaccinare persoanele din categoria de vârstă peste 65 de ani, dar și acele persoane ce suferă de anumite boli cronice. Programările se pot face prin medicul de familie, DSP sau pe Platforma Națională de Programare pentru Vaccinare împotriva Covid-19”, a spus Daniel Tudor.

În Slatina sunt 3 centre toate în incinta fostului liceu Agricol și câte unu in Caracal, Corabia, Balș, Scornicești și Drăgănești Olt.

Lasă un răspuns