Deputat oltean: Graba strică treaba și…imaginea publică atunci când te înghesui să te vaccinezi printre primii… din etapa a doua.

iancu

După de parlamentarii liberali de Olt s-au vaccinat anti-COVID în prima zi din a doua etapă a Campaniei Naționale, deputatul PSD, Marius Iancu a luat poziție.

Acesta a subliniat faptul că deși este pro vaccinare cei de vârsta lui și fără boli, deși fac parte din categoria celor acre activează în instituții cheie pot să mai aștepte până se vaccinează populația vulnerabilă.

”Este la modă poza de la vaccinare, în tricou negru și cu mușchii la vedere, dar să nu uităm că la modă este și bunul simț și respectul față de cetățenii care ne-au ales să îi reprezentăm, nu să beneficiem, de pe urma votului lor, ca să avem prioritate la vaccinare. Sunt multe categorii care au nevoie urgentă de vaccin, bolnavi cronici, cadre didactice, angajați care lucrează cu publicul sau în regiile de transport, militarii sau personalul din domniile de distribuție a energiei electrice, gaze și apă. Și eu mă voi vaccina pentru că îmi doresc să scăpăm de acest virus și să ne putem continua sănătoși viața și activitățile pe care le-am întrerupt acum un an, dar consider că, înaintea mea, trebuie să se vaccineze câteva milioane de români și câteva mii de olteni care au nevoie urgentă de vaccin! În loc să își arate mușchii la televizor sau pe rețelele de socializare, liberalii în frunte cu Iohannis și Cîțu ar trebui să oprească haosul vaccinării – platforma nu funcționează, centrele de vaccinare nu sunt amenajate, iar dozele de vaccin nu sunt distribuite uniform în țară. Poate tocmai de aceea, se înghesuie ei să apuce să facă vaccinul, restul…”Ghinion”!”, a anunțat demnitarul oltean pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns