Petrecere cu polițiștii la ușă, în Slatina

politisti club

O petrecere ce era organizată la un local din Slatina și la care participau aproximativ 50 de persoane, a fost oprit sâmbătă seara de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt ce au efectuat verificări la mai multe terase și restaurante din localitate, cu privire la respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, având în vedere contextul actual al pandemiei de Coronavirus.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la terase și restaurante din municipiul Slatina, cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă.

Astfel, în jurul orei 21.15, în urma controlului efectuat la o societate comercială s-a constatat faptul că în incinta restaurantului era organizat un eveniment privat, la care participau aproximativ 50 de persoane, atmosfera fiind întreținută de o formație vocal- instrumentală.

”Polițiștii au întrerupt evenimentul și au sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr 55/ 2020”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

De asemenea, polițiștii de investigare a criminalității economice au constatat faptul că la o terasă, din municipiul Slatina, nu erau respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor, numărul persoanelor prezente depășind limita de 30% din capacitatea localului. ”Administratorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/ 2020 ”, a declarat aceeași sursă.

Lasă un răspuns