Elevii din Găneasa , activi într-un nou proiect internațional

halep

În perioada acesta în care școala s-a mutat în sistem online, elevii și cadrele didactice au fost nevoite să se adapteze. Programele educaționale ce odată făceau punte între țări și sisteme educaționale au fost adaptate la noile reguli.

Așa se face că proiectele educaționale se desfășoară online. Unul dintre acestea este proiectul internațional #eTwinning – “The world is not only ours”.

Acesta  își propune să aducă aproape prin mediul online elevi din mai multe țări ce vor încerca să găsească împreună  soluții pentru protejarea naturii, în special a speciilor de animale aflate pe cale de dispariție.

România este reprezentată în acest proiect de elevii școlii din Găneasa. Ei sunt înscriși în proiect alături de alte 11 școli din 4 țări.

” Suntem parte din proiectul internațional #eTwinning – “The world is not only ours” ce are ca obiectiv educarea elevilor în spiritul protejării naturii, în special a animalelor aflate pe cale de dispariție. Până acum elevii au interacționat cu ceilalți copii, au primit teme și au realizat două sarcini. Este important pentru ei că reușesc să afle informații noi despre animale, își fac noi prieteni și comunică în engleză”, a spus Claudya Neacșa, director Școala din Găneasa.

Proiectul “The world is not only ours” se desfășoară pe parcursul anului școlar și sunt implicați atât copii din Găneasa, cât și din Polonia, Turcia și Azerbaijan.

Lasă un răspuns