Siminica Mirea: Este nevoie de soluții reale pentru redresarea economiei

mirea

Dacă odată cu descoperirea vaccinului pentru COVID 19 parte ca această criză sanitară se va încheia, nu același lucru se poate spune și despre criza economică.

Prețurile au crescut, numărul celor fără un loc de muncă este la cote alarmante, protestele salariaților s-au înmulțit, iar cu taote acestea la orizont nu se întrevăd soluții.

Senatorul Siminica Mirea a semnalat în mai multe rânduri că situația economică este una critică și că este nevoie urgentă de soluții pentru redresarea economiei.

”România are nevoie de soluţii reale pentru a putea să se înscrie în rândul ţărilor care repornesc economia şi activităţile sociale, prin asumarea politică de către actuala guvernare a programului de vaccinare și a unui termen final clar până la care vaccinarea să fie încheiată. În mod normal, la sfârşitul lunii septembrie, această campanie de vaccinare, cu toate cele trei etape, ar trebui să fie ÎNCHEIATĂ. Acesta reprezintă parcursul corect, care trebuie ASUMAT, încât la sfârşitul lunii septembrie, activităţile sociale şi economice din România să poată fi redemarate. În prezent, nu ne putem permite agonia actuală. Avem nevoie de vindecare pentru revenirea la viaţa normală, iar confuzia generalizată, întreţinută de informaţiile contradictorii despre achiziţiile de vaccinuri sau despre organizarea centrelor de vaccinare, trebuie să înceteze!România se află într-un moment critic care necesită acţiune asumată şi concretă”, a spus senatorul de Olt.

Lasă un răspuns